rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El futur de Carlota Corredera i del programa 'Cámbiame', a la corda fluixa

La presentadora gallega podria perdre l'espai televisiu que condueix des del 9 de gener
Carlota Corredera en una imatge d'arxiu | Cedida

 

La coneguda presentadora de Telecinco, Carlota Corredera, estaria a un pas de deixar la pantalla petita. Segons informa ‘Lecturas’, la gallega s'està veient contra les cordes per les baixes dades d'audiència. En aquest sentit, la conductora televisiva estaria a un pas de què li treguin el programa 'Cámbiame'.

 

Un començament difícil

Des del 9 de gener, la presentadora s'ha entregat en cos i ànima al programa, per substituir el buit que havia deixat Marta Torné -qui havia desenvolupat una íntima relació amb els estilistes del programa-. Alhora, Corredera no ha aconseguit arribar al nivell d'intimitat de Marta. Als seus 43 anys, la presentadora s'enfronta a la possibilitat que li treguin el programa.

Un futur poc optimista

La situació, inclús, pot empitjorar per a la presentadora. Segons explica el mitjà mencionat, fonts properes han assegurat que s'estan gravant altres programes per substituir l'espai televisiu. Tanmateix, de moment no hi ha una altra alternativa que tregui a 'Cámbiame'.

 

L'entorn de la presentadora comenta: «Carlota és súper perfeccionista i ho està passant molt malament perquè la feina que fa el seu equip no té l'èxit que mereix». «Pensa més en la resta que en ella mateixa», afegien remarcant l'esforç que està fent Carlota per tirar endavant el programa. 

Els estilistes tampoc estan contents

Segons el mitjà citat, la cadena de Fuencarral tampoc va tenir en compte als tres estilistes (Pelayo, Natalia i Cristina) per preparar un nou programa de canvi d'imatge. Per la seva part, la presentadora sempre ha sabut sortir de les situacions difícils, nous projectes li esperen aquest 2018.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris