Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gala, extronista de 'MYHYV', anuncia que està embarassada

Serà el seu primer fill i el segon de la seva parella, el futbolista xilè Mauricio Isla

 

Gala Caldirola es va donar a conèixer després de ser tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' durant una llarga temporada i protagonitzar diverses polèmiques. No obstant això la seva faceta televisiva és ja pràcticament aigua passada i Gala ara gaudeix de l'amor fora del plató i al costat del futbolista xilè Mauricio Isla. Encara que tant el futbolista com la model solen presumir del seu amor a les xarxes socials, l'última publicació compartida ha sorprès els seus fans. I és que la jove ha anunciat que estan esperant el seu primer fill junts: «Fa uns mesos vaig prendre una decisió molt important... Vaig decidir seguir el meu cor i marxar al costat de la persona que estimo. Avui volem explicar-vos que al cap de poc vam saber que havia estat la millor decisió presa amb el cor i amb l'instint, perquè estava embarassada». Unes emotives paraules al costat d'una imatge en la qual apareix el defensa xilè fent un petó a la panxa de l'extronista.

Significa el primer fill per a la jove model i el segon per al futbolista, que ja té una filla d'una antiga relació amb Nataly Hormanáabal. Tots dos s'han mostrat d'allò més feliços de seguir ampliant la família i de la decisió de continuar amb la seva vida junts: «Aquesta és la sorpresa més meravellosa que he rebut mai! I saber que estem juntets en això és l'única cosa que necessito! Confio en tu i sé tot l'amor que sabràs donar-li al nostre nadó i els valors que seràs capaç d'ensenyar-li! T'estimo per sempre!! Ara som un més», confessava l'espanyola al seu mateix compte d'Instagram.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris