rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Les galetes farcides de tiramisú de Mercadona, l'opció ideal per acompanyar el cafè

El supermercat està rebent molt bones crítiques per la seva nova proposta
Galletas de tiramisú de Mercadona | mercadona

 

Mercadona ha fet de les noves galetes de tiramisú, el seu producte fetitxe. El producte, així mateix, es pot trobar des de fa uns mesos als prestatges dels supermercats en qüestió i els clients de la marca no han dubtat en assegurar que les galetes estan sent tot un èxit. 

 

La firma de supermercats valenciana posa a disposició de la seva clientela, unes galetes que són ideals per acompanyar el cafè o el te. Gràcies, sobretot, a la seva consistència, sabor i efecte tradicional. Ja que es tracta d'unes les galetes farcides de crema amb un toc suau de tiramisú. I aquest, finalment, es combina a la perfecció amb una xocolata, que dota de gran sabor a la galeta. 

L'acompanyant perfecte pel cafè

Les galetes, així mateix, s'erigeixen com l'acompanyant ideal pel cafè. Segons ha explicat la mateixa marca, les galetes —així com van fer amb unes de gofre i caramel que van treure fa només unes setmanes—, són la tria ideal per rebre convidats, o bé, per acompanyar el cafè després dels grans àpats.

 

No obstant això, 'l'efecte tiramisú' dota de gran sabor a les galetes i, per la qual cosa, també es poden prendre sense cafè. Aquestes galetes, de fet, estan farcides de crema de tiramisú, i es caracteritzen per una capa a sobre de galeta caramel·litzada.

 

D'altra banda, també tenen una lleugera capa de xocolata, que cobreix el tiramisú de la galeta. 

 

Són molt assequibles 

És una de les tòniques més generals de la marca. I les galetes de tiramisú no en són una excepció i, d'altra banda, destaquen pel seu gran sabor.

 

Aquestes, així mateix, formen part de la divisió 'Hacendado' i cada bossa conté 12 galetes envasades de forma individual. Les trobarem a la secció de dolços i galetes del supermercat i, el millor de tot plegat, tenen un preu de només 1,49 euros. Una aposta segura. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris