Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Garcia Albiol retreu a Puigdemont que parli de vulneració de l'Estat de dret

També ha respost al discurs de Carme Forcadell assegurant que ha estat ella «qui ha apallissat més de la meitat dels catalans» pel seu tracte a l'oposició

 

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha retret al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que parli de vulneració de l'Estat de dret: «A Catalunya fa molt de temps que ell l'està vulnerant». En un missatge en Twitter, Albiol ha criticat que, després que el Govern hagi anunciat l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a Catalunya, Puigdemont l'hagi qualificat de vulneració de l'Estat de dret. En un altre missatge a la mateixa xarxa social, Albiol també s'ha dirigit a la presidenta del Parlament: «Vull recordar a Carme Forcadell que l'única que ha 'apallissat' a més de la meitat dels catalans ha estat ella amb el seu tracte a l'oposició».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris