rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Generalitat activa la web institucional de les eleccions del 21 de desembre

El web ofereix informació sobre la convocatòria, com les decisions de les juntes electorals, candidatures i difusió de resultats, entre d'altres
Imatge de la façana del Palau de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

 

El Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda ha activat el web institucional www.parlament2017.cat, amb la informació relativa a la convocatòria d'eleccions per al pròxim 21 de desembre. S’hi pot trobar des d’un recull d’incidències en el vot des de l’estranger o un bloc dedicat a preguntes més freqüents, fins als resultats de les eleccions anteriors. Totes aquestes informacions s’aniran actualitzant amb dades rellevants sobre decisions de les juntes electorals, la proclamació de candidatures o la difusió dels resultats. També s’hi explicaran detalls sobre el funcionament de l’escrutini general o de la proclamació d’electes.

Destinat als electors a Catalunya i a l'estranger

El web està adreçat bàsicament als electors a Catalunya i a l’estranger, a les formacions polítiques i als mitjans de comunicació. Avui surt en català i castellà i, en els propers dies, també estarà disponible en aranès i en anglès.

 

També s'hi pot trobar la normativa electoral, que s'anirà actualitzant amb els acords que les juntes electorals emetin durant el procés; el calendari de les eleccions i les preguntes més freqüents amb informació sobre terminis i gestions que afecten els electors, les diferents modalitats de vot, el vot anticipat per correu, els electors residents a l'estranger, el vot accessible per als electors amb discapacitat visual o el dels malalts o discapacitats, o les afectacions que tindrà entre els treballadors nua convocatòria electoral en dia feiner, entre molts altres aspectes.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris