rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Gerard Piqué compara el vídeo del fill de Messi cantant 'El Joan petit quan balla' amb les acusacions d'adoctrinament a Catalunya

El futbolista ha comentat: «Si es que a Catalunya no parem d’adoctrinar als nens amb el ‘Joan petit quan balla’»
Captura del comentari de Piqué al vídeo de Leo Messi. | Instagram

 

Avui es feia viral el vídeo del fill petit de Leo Messi, Mateo, cantant al ritme de la coneguda cançó infantil catalana 'El Joan petit quan balla'. A la gravació, Mateo està assegut a la cadireta als seients posteriors del cotxe, i mentre sona la cançó va cantant mentre balla i pica de mans a la seva cadireta. La versió d'aquesta cançó que sona al cotxe de Messi és la del grup Mainasons, que recupera cançons infantils populars catalanes i les versiona amb ritmes moderns. El que pocs esperaven era el comentari del company de Messi al Barça, Gerard Piqué. El blaugrana no ha trigat a donar la seva opinió sobre el vídeo assegurant: «Si és que a Catalunya no parem d'adoctrinar als nens amb el 'Joan petit quan balla'».

Molts usuaris d'Instagram se n'han adonat del comentari de Piqué, que fa referència a l'acusació del PP a la Generalitat d'adoctrinar als nens a les escoles perquè siguin independentistes, i han lloat les seves paraules.