rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gerard Piqué contraataca els rumors de ruptura amb Shakira amb un romàntic comentari

El jugador ha retuitat un vídeo de la cantant

 

 

Ahir saltava a molts mitjans la suposada ruptura de Gerard Piqué i Shakira. Segons les primeres informacions, la cantant estaria farta dels comentaris independentistes del blaugrana, que se sumarien a una crisi que ja feia temps que afectava la parella. Tot i això, avui Gerard Piqué ha sorprès tothom avui retuitant un vídeo de la colombiana titulat: «Una petita pausa en el meu dia per cantar una cançó d'amor», on se la pot veure cantant amb una guitarra. A més, Piqué ha acompanyat el retuit de nombrosos comentaris romàntics amb cors i petons. En menys de 10 minuts la publicació ja acumula més de 1.000 retuits, 3.000 m'agrada i quasi 300 comentaris. De moment la cantant no s'ha pronunciat al respecte.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris