rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gerard Piqué entra al món de la restauració amb el seu últim negoci

El fubolista s'ha associat amb un potent grup dins del sector per crear Lobobeach
El jugador del Barça Gerard Piqué. | Cedida

 

Gerard Piqué sempre ha volgut assegurar la seva jubilació al món del futbol creant diverses empreses que el mantinguin en un futur. Així doncs, el blaugrana ha decidit ara començar una nova aventura empresarial de la mà de Compañía de Lobos, un grup molt potent al sector de la restauració. Com avança 'Vanitatis', encara no se sap en què consistirà exactament aquest nou negoci, però sí que se sap que es dirà Lobobeach, el que podria donar algunes pistes.

Així doncs, el futbolista s'endinsa per primer cop en el sector encarregat de bars i restaurants. L'associació entre les dues parts es va constituir el passat abril de 2017 i va començar amb un capital social de 3.000 euros que ja s'ha ampliat fins als 300.000. És curiós que una companyia tan potent com En Compañía de Lobos, vulgui treballar amb una persona sense experiència al sector. Tomás Tarruella, encarregat de liderar l'empresa, va crear als anys 80, de la mà de la seva mare Rosa María Esteva, el restaurant El Mordisco. Actualment Tarruella té 27 càrrecs directius en diferents empreses relacionades amb la restauració, continua com a generant del grup Tragaluz S.L i lidera la creació de restaurants tan famosos com El Tragaluz o Pez Vela, a Barcelona i Luzi Bombón o Tomate, a Madrid.

 

Així doncs, la nova empresa en la qual col·laborarà Piquè té seu al carrer Reina Cristina, a prop del Port Vell de Barcelona. Aquest barri entre la Barceloneta i la Ribera era abans una zona plena de petites botigues que ara s'ha revitalitzat com a lloc turístic i gastronòmic. El local està situat a escassos 50 metres del Port Vell, lloc on atracaran alguns dels iots més importants del món.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris