rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gerard Piqué juga a futbol amb el seu fill Milan al camp de Reial Madrid

El blaugrana va aprofitar el temps després del partit amb la selecció per passar una estona divertida amb el seu primogènit

 

Gerard Piqué no va passar un dels millors moments durant l'últim partit amb la selecció espanyola al camp del Reial Madrid. El defensa va haver d'aguantar xiulades en cada toc de pilota, tot i que tots els seus companys havien demanat amb anterioritat que el públic evités aquest comportament. Tot i això, el blaugrana no va dubtar en intentar passar-ho el millor possible i per això, un cop acabat el partit, va decidir tornar a la gespa del Bernabéu aquest cop acompanyat del seu fill Milan.

Alguns dels encara presents al camp van aprofitar el moment per fotografiar la tendra imatge pare-fill. El primogènit de Piqué i Shakira semblava passar-s'ho d'allò més bé i va demostrar que ja és tot un expert xutant la pilota. A més, el petit anava equipat amb la samarreta i els pantalons de la selecció espanyola amb el número 3 del seu pare. Potser d'aquí a uns anys sigui Milan qui porti aquest dorsal a 'La Roja'.