ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben el cos sense vida del jove de 20 anys desaparegut a Catalunya

Gerard Piqué s'encara amb un paparazzi a Nova York

Els fets haurien ocorregut dijous passat mentre Piqué i la seva família passejaven per la ciutat

 

Gerard Piqué torna a estar al focus de la polèmica. El futbolista del F.C.Barcelona, que està gaudint de les seves vacances a Nova York, ha tornat a fer-ne de les seves després d’encarar-se amb un paparazzi que fotografiava des del seu cotxe mentre Piqué i els seus passejaven per la ciutat.

 

Segons reporta ‘Informalia’, el passat dijous, 28 de desembre, el central estava passejant per Nova York amb la seva parella, Shakira; i els seus dos fills, Milan i Sasha, quan va descobrir que un fotògraf estava fent-los fotos des de l’interior del seu vehicle.

 

El futbolista, però, en lloc de ‘passar’ d'aquest va decidir recriminar-li la seva tasca.

 

Piqué no es va arronsar i va dirigir-se fins al professional. Una vegada allí, amb el fotògraf a l’interior del vehicle, el ‘3’ del Barça va exigir-li que deixés tranquil·la a la seva família mentre gaudien de les vacances. A més, segons el mitjà en qüestió, Piqué va encarar-se amb el paparazzi de males maneres i, fins i tot, va propinar un cop al cotxe.

 

Nova York per enfortir la relació amb Shakira

 

El defensa barceloní hauria acudit a la ciutat dels Estats Units per trencar els mals auguris amb Shakira. De fet, eren molts els rumors que indicaven la mala relació entre els dos, i el viatja hauria servit per enfortir el vincle entre la cantant i el futbolista.

 

Així mateix, aquesta crisi es deuria també al fet que Shakira no passa per un bon moment professional, ja que hauria visitat diversos doctors després de cancel·lar concerts al·legant problemes vocals.

 

Piqué, Shakira i els seus fills Milan i Sasha | Cedida

 

Tot i això, Nova York ha servit d’antídot per a la crisi. El viatge, que la família va iniciar dies després de la disputa del Madrid-Barça del passat 23 de desembre, està sent molt fructífer. De fet, a més de passejant pels carrers de Nova York, també s’ha pogut veure als quatre en partits de l’NBA i de hockey sobre gel.