Gerard Piqué silencia els rumors sobre la seva ruptura amb Shakira publicant una emotiva fotografia a les xarxes

En la imatge apareixen els seus dos fills i Shakira abraçant-se d'esquena
Imatge publicada per Gerard Piqué a les seves xarxes socials. | Instagram

 

  
Durant tota aquesta última setmana, no deixava de sonar amb molta força una possible ruptura entre el jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué i la cantant Shakira. Molts mitjans de comunicació asseguraven aquests últims dies que la parella no passa pel seu millor moment i per això mateix, la ruptura podria ser imminent i estarien a punt de separar-se. Cal assenyalar que fins i tot alguns mitjans van afirmar que la cantant colombiana podria haver abandonat la llar familiar que tots dos tenen a la ciutat de Barcelona. Un fet que va disparar totes les alarmes després de ser confirmat per més d'un mitjà de comunicació de Colòmbia.

 

Després de tot això, sembla que el futbolista del Barcelona s'ha cansat dels rumors i ha decidit publicar en el seu compte d'Instagram una imatge per fer callar de cop tots els possibles rumors sobre un possible distanciament entre la parella, tal com explica ‘Lecturas’. Les últimes informacions afirmaven que la parella no havia publicat cap imatge junts en molt temps, però Gerard ha estat ràpid i ha pujat una emotiva imatge en el seu compte d'Instagram en la qual podem observar als seus dos fills, Sasha i Milan, abraçats a la seva mare conformant una preciosa estampa familiar en un estany.

Cal destacar que la imatge va acompanyada d'un hashtag, '#Sunday', i de la frase 'Family Time' (temps familiar). Una fotografia que ha servit per calmar tots els rumors que havien sortit al pas fins al moment sobre un possible distanciament entre la parella. Pròximament, potser Shakira pugi una altra imatge perquè d'aquesta forma els mitjans de comunicació oblidin d'una vegada la idea que la parella està realment en crisi. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!