rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gerard Piqué tanca la seva empresa de creació de videojocs, Kared Games

El negoci no havia tingut mai massa èxit, acumulant importants pèrdues
Gerard Piqué, fa uns anys, durant un acte sobre la seva empresa Kerad Games  | Cedida

 

Gerard Piqué és un home de negocis, això ningú ho pot negar. I és que, tot i que el futbol és una part molt important de la seva vida, sembla que no ho és tot. El jugador del Barça té els seus diners invertits en diferents llocs però sembla que un d'ells no li estava anant massa bé en els darrers anys.

 

Kerad Games és l'empresa de videojocs fundada pel mateix Piqué l'any 2011 i que ara ha desaparegut. Després d'unes pèrdues de dos milions d'euros el central del Barça ha decidit posar punt final a la seva aventura empresarial tancant aquest negoci.

Kerad Games, un negoci sense èxit

Tal com ha sortit publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'empresa del futbolista s'ha dissolt de forma voluntària, el que vol dir que ha estat el jugador qui ha decidit tancar el negoci del qual era fundador i president i del qual el seu pare, Joan Piqué Rovira, era l'únic administrador.

 

Es tractava d'una empresa de videojocs que en l'actualitat comptava amb 35 treballadors encarregats del disseny, la producció i la comercialització de jocs en línia. Durant els anys que ha estat activa, de l'empresa van sortir només tres jocs per a mòbil: 'Golden Manager', 'Trivia League' i 'Stop&Goal'.

 

El futbolista era president de la seva empresa, Kerad Games | GTRES

 

D'aquesta tres, només 'Golden Manager' va ser el que va aconseguir tenir èxit arribant a aconseguir més de 10 milions d'usuaris registrats després d'un any d'haver estat introduït al mercat, el 2016.

 

Cal dir, però, que això no va ser suficient per compensar les pèrdues que l'empresa havia anat generant al llarg dels anys i sembla que Piqué no ha pogut mantenir més aquesta situació. La seva aventura empresarial ha acabat amb la liquidació de la companyia.

Gerard Piqué i la seva afició pel món empresarial

Fa uns mesos ja va sortir a la llum un nou negoci d'una de les empreses de les quals Piqué és accionista, en aquest cas, juntament amb Puyol i altres persones. L'empresa catalana Coco Wilson 426 llançava al mercat una aigua de coco verda ecològica.

 

Però és que no és aquesta l'única relació del futbolista amb el món dels negocis. Fa poc es va conèixer també que el grup inversor Kosmos, fundat i presidit per ell, tenia la intenció d'aportar 3.000 milions de dòlars per transformar i millorar la Copa Davis.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris