ÚLTIMA HORA

🔴 El TSJC suspèn el judici a la Mesa del Parlament

La germana de Fèlix Millet assegura que l'expresident del Palau «no aguantarà a la presó» a causa del seu estat de salut

«Té els ossos molt malament, unes tremolors contínues, fuma molt, té uns canvis d'humor radicals, gairebé no menja i no pot caminar»
Fèlix Millet ha passat el seu primer dia a presó | CatalunyaDiari.cat

 

Pat Millet, la germana de Fèlix Millet, ha assegurat que l'expresident del Palau de la Música «no aguantarà a la presó» a causa del seu mal estat de salut: «Té els ossos molt malament, unes tremolors contínues i fuma molt. Té uns canvis d'humor radicals: passa de mig alegre a posar-se com una fera. Gairebé no menja i no pot caminar».

 

  

Per totes aquestes raons, ha assegurat que no entén el perquè d'aquest empresonament després d'haver transcorregut tant de temps en una entrevista d''El món a RAC1'. «Fa vuit anys hauria pogut entendre que el fiquessin a la presó», admetia la seva germana defensant que ara no té cap sentit. En relació a l'ingrés a presó pel risc de fugida, Pat ha indicat que Fèlix «no arribaria ni a l'aeroport» i, fins i tot, ha afirmat que és «impossible».

 

Presó provisional 

Fèlix Millet es troba sota presó provisional, comunicada i sense fiança després que així ho dictaminés el tribunal de la secció 10a de l'Audiència de Barcelona. El jutge l'ha condemnat a més de nou anys de presó. De fet, la Fiscalia ja va demanar, anteriorment, el seu ingrés a presó pel cas Palau.

 

 

La seva primera nit entre reixes 

Millet està a la presó de Brians I, a Barcelona, on ja ha passat la seva primera nit, acompanyat per Jordi Montull, qui també està acusat de desviaments de fonts i per haver actuat com intermediari en el pagament de comissions a Convergència Democràtica de Catalunya.

Pat, en contra de no empresonar Gemma Montull  

La germana de l'expresident del Palau s'ha mostrat en contra de la decisió del jutge de no empresonar Gemma Montull: «No entenc per què no ha entrat a la presó. A ella la tinc molta mania». La decisió de l'Audiència va comportar la retirada del seu passaport i, per tant, la filla de Jordi Montull té prohibit sortir del país.