URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Girona ordena la retirada d’un cartell del Circ Raluy per «sexista»

Les patinadores que hi apareixen asseguren que utilitzen aquesta roba per «comoditat»

 

L’Ajuntament de Girona ha ordenat al Circ Raluy que retiri els cartells publicitaris de l’espectacle que faran durant les Fires de Girona per considerar que té contingut sexista, segons ha anunciat l’alcaldessa del municipi des del seu compte personal de Twitter. Els propietaris del circ asseguren que encara no han rebut cap notificació formal i es mostren «al·lucinats amb la polèmica» perquè no els hi havia passat a cap altre municipi, i diuen que no despenjaran el cartell si el consistori no els ho demana de manera formal.

 

Les protagonistes del cartell són les patinadores —i germanes— Niedziela i Emily Raluy, que hi apareixen en un primer pla amb un vestit molt curt i amb un gran escot. L’Ajuntament ha considerat que elles actuen com a objecte de reclam per aconseguir una major assistència al seu espectacle. Per la seva banda, les germanes han assegurat que el vestit que llueixen és el que utilitzen per actuar i que ho fan per comoditat.

 

Davant la sorpresa que ha generat a les Raluy la decisió de l’Ajuntament, Niedziela ha fet un tuit des del seu compte personal de Twitter on demanava l’opinió dels usuaris sobre aquests fets. Les respostes no s’han fet esperar i hi ha hagut una allau de comentaris que mostraven diversos punts de vista. Aquí podeu veure alguns dels tuits: