Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Gisela estaria passant per un mal moment personal «per raons familiars»

La cantant ha fet una publicació a les xarxes socials on es pot apreciar el seu decaigut estat anímic

 

Gisela, concursant de la primera edició d''Operación Triunfo' està passant per uns mals moments. La cantant, que es caracteritza per la seva dolçor i simpatia, no està vivint una bona època, i fins i tot fonts properes a Gisela han assegurat que actualment està molt desanimada «per raons familiars», segons han explicat al portal 'Vanitatis'. Fa només unes hores, la catalana ha publicat una fotografia a les xarxes socials al costat d'un text que ha deixat entreveure la seva tristesa i malestar: «Fa dos dies que estic una miqueta desconnectada intentant no perdre el somriure, però no sempre és fàcil». Cal destacar que recentment s'ha conegut la notícia que Gisela serà la protagonista d'una nova adaptació teatral de la famosa pel·lícula 'Moulin Rouge', en la qual interpretarà a Satine, personatge que va donar vida Nicole Kidman.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris