PREVISIÓ

Diumenge radiant: arriba el dia més aprofitable del cap de setmana

Gloria Camila assegura que va intentar parlar amb la seva germana, però aquesta va bloquejar-la a Whatsapp

Abans tenien bona relació, però quan va morir la seva mare van deixar de parlar
Gloria insisteix en el fet que no sap el motiu pel qual la seva germana va deixar de parlar-li | Telecinco
 

Sandra Barneda va entrevistar Gloria Camila, l'última expulsada de 'Supervivientes'. L'exconcursant del 'reality' de Telecinco, que es va retrobar amb el seu pare i la seva cosina Rocío Flores a la gala de dijous passat, va sincerar-se en l'entrevista i va mullar-se parlant de la seva família en general, però sobretot de la seva germana Rocío Carrasco, que li va deixar de parlar després de la mort de la seva mare. Gloria va assegurar que «li vaig parlar una vegada per Whatsapp quan va ser l'aniversari del meu nebot i el primer que va fer és bloquejar-me». Un fet que demostra la seva nul·la relació actual. Nagore no va poder aguantar més, ja que li sembla estrany que ningú de la família de Gloria s'hagi preocupat pel motiu pel qual han deixat de parlar, i li va preguntar a Gloria Camila, que assegura no saber-ne el perquè. 

Gloria era petita quan la seva mare va morir, i la seva germana Rocío Carrasco es va començar a distanciar de la família. Sandra li va preguntar com era la relació amb la seva germana, i Gloria no va dubtar a contestar que abans tenien una bona relació de germanes: «ens vestien igual, teníem una bona relació. Arran de la mort de la meva mare, va anar desapareixent el contacte». Barneda també va interessar-se per quan va morir la seva mare i el repartiment de l'herència de Rocío Jurado, ja que va ser un repartiment desigual per als fills, però Gloria no va mostrar-se en cap moment dolguda. Tot el contrari, ja que va explicar que està molt orgullosa del que va heretar, i recorda que del tema de l'herència no en parlarà més perquè sempre es va sentir igual de filla que la seva germana, per molt que no tinguessin la «mateixa sang».

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Glòria Camila va confessar que quan va arribar a 'Supervivientes' va pensar que no cauria bé a Edmundo, perquè la família Campos hauria parlat malament d'ella. Carmen Borrego, però, va deixar molt clar a Gloria que elles «mai han parlat d'ella». Després d'això, Gloria va demanar disculpes i va explicar que ella entén que qui es porti bé amb la seva germana Rocío Carrasco, no ho farà amb ella i la seva família.