rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Gloria Camila, desolada amb l'expulsió de Kiko a ‘Supervivientes’

Kiko Jiménez va ser desterrat pels espectadors a la casa de l'arbre i va deixar enfonsada la filla d'Ortega Cano
Gloria Camila, plorant després de l'expulsió de Kiko. | Telecinco

 

Va arribar la temuda nit per a Gloria Camila. Aquest dijous durant l'últim programa de 'Supervivientes', la filla d'Ortega Cano temia que es fes realitat el seu pitjor malson i ser separada de la seva parella, el Kiko. Gloria venia d'una complicada setmana en què la nominació ha mostrat la seva pitjor cara, enfrontant-se amb la resta dels seus companys, fins i tot amb la seva amiga de l'ànima Laura Matamoros. La filla de Rocío Jurado era conscient de la dificultat que el tenien tots dos en enfrontar-se a José Luis, un dels favorits de l'edició, i s'ha vist reflectit en la seva actuació durant tota la setmana.

I és que els controvertits comentaris de Kiko finalment el convertien en el desterrat de la nit davant d'una inconsolable Gloria, que veia com es quedava sense el seu gran suport a l'illa. Ara, la jove s'enfronta al gran repte de conviure sense la seva parella i caldrà veure si és capaç de fer el seu propi concurs sense que tingui ningú a qui recolzar-se. «Afronto amb molt pocs ànims el que queda de concurs», va comentar a Jorge Javier Vázquez amb llàgrimes als ulls.
 
Kiko, per la seva banda, va haver d'enfrontar-se amb Bigote Arrocet per quedar-se ocupant la casa de l'arbre, on els concursants han de conviure en solitud fins al pròxim programa de dijous. Els espectadors amb els seus vots van decidir que Bigote fos l'expulsat definitiu, que dijous que ve s'haurà d'enfrontar a tot el que ha passat a l'exterior durant les seves vuit setmanes de concurs.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris