Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gloria Camila i Kiko estrenen el seu propi 'reality' a Mtmad

Sota el nom de 'Cómo yo te amo', la parella mostrarà la seva cara més íntima i reservada

 

La relació de Gloria Camila i Kiko va ser, sense cap dubte, una de les coses més polèmiques a 'Supervivents', sigui per les seves fortes discussions, o pels seus alts i baixos. No obstant això, abans d'abandonar el programa, la parella va fer sospirar a més d'un espectador quan Kiko li va demanar la mà a la jove, de forma improvisada i per sorpresa, demostrant que, malgrat totes les discussions, continuaven estant molt units. Ara, la parella torna a estar d'enhorabona gràcies a un nou projecte en comú: l'emissió del seu propi 'reality', que com no podia ser d'una altra forma porta per nom 'Cómo yo te amo'.

Al programa, que arrenca aquest dimarts, 26 de setembre, a Mtmad, la parella sembla disposada a donar a conèixer aquesta altra cara, que fins al moment no coneixíem d'ells. És a dir, el seu costat més íntim i reservat i, per descomptat, el seu dia a dia. «Sóc molt de fer directes a les xarxes, d'explicar la meva vida, de fer amics a través de la pantalla, a mi em ve de gust, no tinc cap objecció», comentava Gloria Camila en una entrevista a 'Outdoor' amb motiu de l'estrena del seu programa, en la qual, a més, assegura: «Ens veureu tal qual som. Sense filtres». Una afirmació a la qual Kiko, per la seva banda, afegia: «Bàsicament perquè som com qualsevol parella de qualsevol casa».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris