rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Gloria Camila pateix alteracions en els seus cicles menstruals arran del seu pas per ‘Supervivientes’

La mateixa Gloria Camila ha confirmat, davant els rumors recents, que no està embarassada
Gloria Camila A una gala de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Han passat dos mesos des de la final de ‘Supervivientes 2017’, però sembla que la salut de Gloria Camila s'ha ressentit del seu pas pel concurs. Segons ha explicat Kiko Hernández a ‘Sálvame’, la jove ha visitat durant els últims dies un hospital de Madrid per unes molèsties i símptomes sorgits arran del seu pas per la illa. La notícia arrencava amb la suposada maternitat de la filla de José Ortega Cano i el seu promès Kiko Jiménez, però tot ha estat una falsa alarma i Gloria Camila ni està embarassada ni ho busca. No obstant això, la gana i el dràstic canvi d'hàbits que va patir a Hondures han alterat els seus cicles menstruals i s'ha sotmès a una sèrie de proves ginecològiques, segons informa ‘Lectures’.

 

«Li va arribar a desaparèixer i, quan va tornar, li ve irregular i amb molts dolors. Ha vingut fatal», afirma Kiko Hernández. A l'illa tampoc van faltar moments de tensió, sobretot amb Kiko Jiménez, qui va haver de suportar la gelosia desmesurada de Gloria Camila. El que no s'ha ressentit de la seva estada en el ‘reality’ és el seu compte corrent, ja que la seva participació en ‘Supervivientes’ li ha comportat una considerable quantitat de diners en tractar-se d'una de les concursants millor pagades.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris