URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Gloria Camila pateix un fort atac de gelosia després de conèixer la suposada infidelitat de Kiko amb una actriu porno

La filla de Rocío Jurado ha conegut la notícia gràcies a Rafa Mora
Kiko va aprovar la decisió de Gloria Camila de marxar | Telecinco

 

La bomba que va soltar Rafa Mora a 'Sálvame' no ha tardat a esclatar, i la polèmica ja està servida. L'exconcursant de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' va assegurar al plató del programa de Telecinco que Kiko Jiménez «no havia estat 100% lleial a Gloria Camila», una afirmació que, a més, feia en un moment clau, just després que Gloria Camila hagi abandonat el programa. Com no podia ser d'una altra forma, la filla de Rocío Jurado ja s'ha assabentat de la notícia. És més, va ser el mateix Rafa Mora el que li va explicar tot, mentre Kiko continuava a Hondures.

«A Gloria Camila se li va desencaixar la cara fins al punt de tenir ganes de viatjar a Hondures per demanar-li explicacions a Kiko», va explicar Mora. A més, va revelar que la jove va patir un atac de gelosia terrible, i que va insistir en saber «quin tipus de missatges, i en quina quantitat» es van intercanviar Kiko i l'actriu de cinema X Apolonia Lapiedra. I és que, segons explicava Rafa, Kiko li hauria demanat a l'actriu realitzar un muntatge per aconseguir fama, i hauria arribat a intercanviar missatges pujats de to amb Apolonia, si bé, l'assumpte no va acabar bé per culpa d'ella.

 

María Patiño va entrevistar Apolonia Lapiedra  | Telecinco

 

Però la reacció de Gloria Camila no va quedar aquí, ja que, segons el col·laborador, la parella de Kiko vol conèixer Apolonia, escoltar la seva història i comprovar «quin tipus de proves té». Si tota aquesta història resulta ser certa, la magnitud de les conseqüències pot ser imprevisible, més encara després que Kiko hagi demanat matrimoni a Glòria en ple 'Supervivientes'. Una relació que, no obstant això, segons declarava Lapiedra a la seva entrevista telefònica a Telecinco amb María Patiño, el jove manté únicament per interès, i perquè l'ajuda a aconseguir fama.