Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un col·laborador de Puigdemont es reuneix amb Julian Assange

La trobada té lloc justament abans de les eleccions del 21-D
El president Puigdemont | Cedida

 

L'ideòleg Oriol Soler, un dels defensors i promotors més reconeguts de l'independentisme, es va reunir amb el ciberactivista Julian Assange, qui va iniciar les seves publicacions a la xarxa per donar suport al secessionisme i «desemmascarar» al govern espanyol el passat agost. A més, va acudir a la trobada, que va tenir lloc el dijous 9 de novembre a l'ambaixada de l'Equador a Londres, acompanyat d'un expert en campanyes de comunicació a les xarxes i van estar parlant al llarg de quatre hores, segons informa 'El País'.

Cal destacar, que la reunió té lloc just abans de les eleccions del 21-D i, per tant, serveix per encarar la situació a Catalunya i l'esdevenir. Soler ha col·laborat amb Puigdemont i va ser l'impulsor del diari 'Ara' i del grup cooperatiu 'SOM' caracteritzat per treballar amb la finalitat de consolidar la indústria cultural catalana, entre altres entitats de les quals ha format part. També va estar al capdavant de la campanya de comunicació del 9-N i de la votació d'autodeterminació de l'1-O. Actualment, treballa amb l'objectiu de «destruir les institucions per assolir un nou sistema social».


Assange roman asilat al territori londinenc des de fa cinc anys perquè el perseguia la justícia estatunidenca per motius com la creació de la web de filtracions 'Wikileaks' amb què va difondre milers de documents confidencials. Precisament, els comentaris a favor del procés i en contra del govern espanyol van incrementar després de l'atemptat a Barcelona, a causa de la notícia que va sortir a la llum que feia referència al fet que els serveis d'intel·ligència estatunidencs havien advertit a la Generalitat de què tindria lloc aquest terrible incident.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris