Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Grècia en el punt de mira per un huracà

S'està formant un huracà en el Mediterrani, en el sud de Grècia

No hi ha dubte que estem en una època en la qual els huracans són els protagonistes de moltes notícies. Quan finalitza l'estiu, i comença el període tardorenc, és possible que apareguin els 'medicanes', un fenomen bastant estrany, però probable, el qual és possible que arribi a Grècia en els pròxims dies.

 

Un 'medicane' és un huracà que es forma al voltant del mar Mediterrani i propers a aquest, el qual impacta amb menys duressa que un de normal. Tot i això, poden produir grans destrosses per les zones en les quals avança, pel que el risc continua sent important.

 

Un medicane | Cedida

 

Segons els models globals GFS i ECMWF, es preveu que, entre el dijous i el divendres vinent, es desenvolupi un 'medicane' en el mar Jònic, situat entre Sicília i Tunísia i que posteriorment arribi al sud de Grècia.

 

Els meteoròlegs han començat a alertar a la població de la informació recopilada, advertint de l'arribada del 'medicane' a les ciutats gregues. De la mateixa manera, continuaran estudiant el desenvolupament del fenomen, per poder advertir als afectats en la major brevetat possible. 

De moment, se sap que aquest huracà podria ser capaç de produir vents sostinguts de 85 quilòmetres per hora i ratxes de fins a 120 quilòmetres per hora. Això pot provocar pluges excessives i ones d'altura molt elevada. En les pròximes hores se sabrà si el 'medicane' augmenta o es desestima. De moment, caldrà estar alerta i esperar per veure què és el que succeeix.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris