Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Grifols mantindrà el domicili social a Barcelona

La farmacèutica es podria quedar com l'única empresa catalana de l'Íbex-35 amb seu a Catalunya
Grifols és la primera empresa familiar de Catalunya. A la imatge, Víctor Grifols, al centre, amb el seu fill Víctor i el seu germà Raimon. | Cedida

Davant l'èxode d'empreses per una possible DUI, la farmacèutica catalana Grifols ha anunciat que es queda a Catalunya. L'empresa farmacèutica familiar pot ser l'única de les set de l'Íbex-35 —CaixaBank, Sabadell, Gas Natural, Abertis, Cellnez i Colonial—, que mantingui el domicili social a Barcelona. Segons informa el diari 'Ara', Grifols «no preveu canviar la ubicació de cap de les seus». Així, la seu de la multinacional, situada al carrer Jesús i Maria de Barcelona, hi continuarà malgrat les «turbulències polítiques». 

La farmacèutica catalana té gairebé quinze mil treballadors arreu del món. El 95% de la seva facturació es desenvolupa fora de l’Estat. Grifols té seus a diferents països —els EUA són el seu primer mercat—. El 2016 Grifols, controlada per la família Grífols, va trencar la barrera dels 4.000 milions d'euros de xifra de negoci amb 4.049 milions de facturació. A diferència de les demés empreses que preparen l’exili, Grifols no ha tingut cap inconvenient en donar suport al procés sobiranista. El que fou president de la companyia Victor Grifols Roura, assegura que no marxaran a Madrid: «Abans me'n vaig a Gibraltar». Actualment, els germans Raimon i Victor Grífols Deu són els màxims responsables de l’empresa. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris