rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un grup de treballadors d'Economia envia una carta a Junqueras reconeixent-lo com a legítim vicepresident

Afirmen que no accepten el «descarnat atac» contra el Govern destituït i els traslladen un «sincer escalf i acompanyament»
Oriol Junqueras en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Un grup de treballadors del Departament de Vicepresidència i d'Economia i Hisenda han enviat una carta a Oriol Junqueras, titular d'aquesta conselleria destituït en aplicació de l'article 155, ara empresonat. 

 

Organitzats com a 'Assemblea de treballadors en defensa de les institucions catalanes' (ADIC-VEH), els signants asseguren: «No acceptem ni acceptarem el descarnat atac contra el nostre govern. En aquest sentit volem comunicar-te, mitjançant aquesta carta, que et reconeixem com a legítim vicepresident».

  

A l'espera que es configuri un nou Govern a partir de les eleccions del 21-D, aquest grup de treballadors assegura també que no assumeixen «l'absència involuntària» de Junqueras i d'altres dirigents de la conselleria. 

 

«Des de la frustració de no poder fer gaire més que fer-te arribar aquest escrit i la nostra lleialtat, desitgem que tots vosaltres percebeu el nostre sincer escalf i acompanyament», rebla la missiva.

 

Contraris a les detencions dels consellers

El text avisa també que entomen aquesta «repugnant situació sense perdre l'alè». «Reclamant la llibertat de tots els presos polítics, denunciant l'ofensiva autoritària contra les institucions i refermant el compromís envers la ciutadania catalana entesa com a dipositària de la sobirania del nostre poble», afegeix l'ADIC-VEH.

 

Aquest grup de treballadors exigeix també la llibertat del vicepresident i dels consellers de Carles Puigdemont i que es retirin «totes les acusacions contra dirigents i personal tècnic» del departament i de les institucions catalanes. La carta també afirma que els treballadors públics es mantindran en «l'estricta neutralitat» de cara el 21-D.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris