rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un grup de veïns de Nou Barris convoquen una manifestació contra l'obertura d'una mesquita

Les seves queixes fa mesos que duren i han recollit signatures que han enviat a l'Ajuntament
En diversos balcons hi ha pancartes en contra de la construcció de la mesquita al carrer del Japó. | CatalunyaDiari.cat

 

Un grup de veïns de Nou Barris, a Barcelona, han organitzat una manifestació contra l'obertura d'una mesquita al carrer Japó amb el suport de grups d'extrema dreta, una acció que tindrà lloc el pròxim dissabte, 16 de setembre, a dos quarts de set del vespre. El motiu que ha portat aquests ciutadans a mostrar-se en contra d'aquest centre de culte és que creuen que generarà soroll i aglomeracions en una vorera que consideren que és massa estreta. Les queixes ja fa mesos que duren, quan van començar a aparèixer pancartes als balcons en contra de la mesquita i es van convocar les primeres cassolades, que s'han allargat fins a l'actualitat.

Més enllà de les protestes, el passat mes de març també van impulsar la recollida de signatures que van entregar a l'Ajuntament de Barcelona. Tot i aquesta oposició, que ha comportat que apareguessin pintades i els panys plens de silicona al local on s'instal·larà la mesquita, la seva construcció ha tirat endavant i està previst que obri les seves portes amb els permisos en regla.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris