rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil denuncia que se senten «abandonats» pel Ministeri d'Interior

Ha assegurat que no tenien «ni dutxes, ni tovalloles ni calefacció»
Imatge del lloc on s'han allotjat als guàrdies civils | Cedida

 

L'Associació Unificada de Guàrdia Civils han dit en un comunicat: «Els agents han hagut de passar la nit en una nau diàfana sense dutxa, ni tovalloles ni calefacció. Per aquest motiu han hagut de comprar les seves pròpies tovalloles, i per rentar-se han de sortir a una altra nau. Tampoc disposen de mobiliari per a guardar la seva roba i altres pertinences, que han de dipositar directament a terra».

 

Segons el comunicat, «el sentiment entre aquests treballadors, que ahir van haver d'abandonar l'hotel enmig d'un 'passadís de la vergonya' en què van ser insultats pels independentistes, és de profunda humiliació i abandonament per part de la institució a la qual serveixen [Ministeri de l'Interior], que no és capaç de garantir-los un lloc digne de descans després de jornades maratonianes sotmesos a un enorme estrès».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris