Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil felicita els catalans per la Diada de Catalunya a través de Twitter

El tuit ha generat una allau de respostes molt diverses

 

El compte oficial de Twitter de la Guàrdia Civil ha publicat un tuit aquest dilluns, 11 de setembre, per felicitar els catalans en la «seva Diada». Un missatge que han volgut acompanyar amb el GIF d'una senyera onejant. Les reaccions no s'han fet esperar i ha tingut una allau de respostes per part dels usuaris d'aquesta xarxa social. Molta gent ha destacat l'actitud de la Guàrdia Civil i l'han qualificat d'«educada» i d'«un gran exemple». Però al costat d'una gran quantitat de tuits de suport, molta altra gent ha criticat els escorcolls dels darrers dies a la impremta de Constantí i al setmanari 'El Vallenc' per buscar material relacionat amb el referèndum. Aquestes són algunes de les paraules que els han volgut dedicar després del polèmic tuit, que ja compta amb més de 900 retuits i 2.400 «m'agrada»:

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris