Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil intervé a Saragossa unes polseres elaborades amb un component tòxic

Estan fetes amb llavors d'Abrina i són altament perilloses per a la salut
Les polseres estan fetes amb llavors d'Abrina peligroses per la salut | Guardia Civil

 

Amb motiu de les Festes del Pilar de Saragossa, diversos agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil van realitzar aquest dilluns comprovacions en diferents llocs de venda ambulant situats en el Passeig Independència de Saragossa, per comprovar l'existència de polseres i granadures confeccionades amb llavors de Abrina, que tenen un component tòxic i altament perillós per a la salut. Durant les inspeccions el SEPRONA va localitzar, en un dels citats llocs, un total de deu polseres exposades per a la venda al públic que estaven confeccionades amb llavors de Abrina.

Aquestes llavors contenen un alt contingut tòxic en el seu interior, sent extremadament perillós per a l'organisme humà la seva ingesta accidental o deliberada. En menor mesura, però no per això menys perillós, és portar aquestes polseres, penjants o un altre objecte que contingui les citades llavors, ja que a través de l'epidermis i amb el pas dels dies, pot introduir en l'organisme petites quantitats d'aquesta toxina. Les polseres van ser intervingudes pel SEPRONA de la Guàrdia Civil, que continuarà realitzant aquest tipus d'inspeccions durant el transcurs de les festes patronals de la capital aragonesa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris