rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La Guàrdia Civil retira 1.818 joguines perilloses del mercat a Badalona

La Guàrdia Civil senyala tres establiments en concret
 
Les joguines que ha confiscat la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

Sorpresa a Badalona. Hores abans de la popular cavalcada de Reis, la Guàrdia Civil ha retirat del mercat un total de 1.818 joguines del mercat a causa de la seva perillosa procedència. De fet, segons informa el cos policial, els objectes en qüestió es comercialitzaven a l’engròs i procedien del contraban.

 

A través d’un comunicat emès aquest divendres, 5 de gener, la benemèrita ha explicat que amb motiu de les festes de Nadal, s’han intensificat les inspeccions amb l’objectiu de detectar joguines d’ús o procedència irregular.

Denuncien la «mala qualitat» de les joguines

És la principal denúncia que en fa la Guàrdia Civil, ja que l’ús d’aquestes considera que podria haver danyat als infants. De fet, el cos ha posat en evidència la «molt mala qualitat» de les prop de 2.000 joguines que han retirat de diferents establiments de Badalona.

 

Animals de plàstic, confiscats per la benemèrita | Guàrdia Civil

 

 

A més, aquests han afegit que els objectes no estaven ben etiquetats i, el més important, no complien amb la normativa de seguretat establerta per la Unió Europea.

 

Tres botigues assenyalades

La Guàrdia ha intervingut en un dels establiments de Badalona per confiscar 328 paquets que contenien figures d'animals de plàstic, mentre que, en un altre, han estat decomissats 48 insectes de plàstic, 293 animals marins de goma i 648 ous de plàstic amb joguina a l'interior.

D’altra banda, els agents han entrat a un darrer local per retirar 501 joguines al·legant la falta d’etiquetatge i la inclusió d’una gelatina a l’interior d’unes joguines amb forma de peces de fruita, que no era comestible.

 

Imatges de les joguines confiscades per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

 

D’altra banda, els titulars dels comerços no han aportat la documentació d’entrada d’aquests productes al país i per això, sempre segons informa la Guàrdia Civil, se'ls imputa una presumpta comissió d'infraccions administratives de contraban.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris