Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Guàrdia Civil salva dos excursionistes independentistes: «no fem distinció d’ideologies, races ni creences»

El cos de seguretat de l’Estat justifica els seus actes d’haver salvat la vida als excursionistes catalans

 

El passat 19 de juny la Guàrdia Civil va salvar la vida a uns excursionistes catalans al Pic d’Alba a Osca. Els caminants es trobaven a gairebé 3.000 metres d’altura. L’operació per part del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya va ser un èxit tot i la dificultat.

 

El cos presumeix d’haver salvat la vida als excursionistes. Tal com ho explica ‘La Vanguardia’, les persones rescatades eren «independentistes». La Guàrdia Civil ha penjat un tuit mostrant-se orgullosos d’haver pogut ajudar als joves, tot i que portaven una estelada. Tot i haver complert amb la seva feina, aquesta acció d'orgull no ha agradat gens a les xarxes. 

La Benemèrita s’ha justificat dient que, «No fem distinció d'ideologies quan salvem la vida d'alguna persona a la muntanya», argumentant que, «no fem distinció d'ideologies, races ni credos». Però ràpidament els han recriminat dient que, «és deure tots assistir a qui no està d'acord amb nosaltres, no un mèrit», o també, «Fins que no passi el contrari, gent com aquests alpinistes us paguen el sou amb els seus impostos. És el vostre treball».

 

Així que els usuaris de Twitter es queixen que per damunt de tot són persones i és la seva obligació salvar-los. Per tant, no és cap mèrit. Simplement han tret suc de la situació del fet que són independentistes per penjar-se les medalles. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris