rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Guardiola sorprèn abans del referèndum de Catalunya i afirma que «seria seleccionador d'Espanya»

La seva resposta ha deixat més d'un bocabadat

 

Pep Guardiola segueix l'actualitat de Catalunya com si encara hi visqués. Per això mateix, darrerament no deixa de fer declaracions públiques sobre el referèndum de Catalunya al qual mateix dona suport i defensa com a dret. L'entrenador del Manchester City va concedir una entrevista a Anglaterra i va ser preguntat per la qüestió de la independència de Catalunya. L'entrenador que dóna suport a la independència va assenyalar que entre la selecció catalana i la selecció espanyola triaria la Roja perquè d'aquesta manera «podria estar en un Mundial i una Eurocopa».

 

A més, ha afirmat que «li agradaria sentir» el privilegi de poder jugar aquestes dues grans competicions que per a ell seria tot un somni guanyar, tal com explica 'Cuatro'. Finalment, l'entrenador ha deixat clar que algun dia, no molt llunyà, acabarà entrenant una selecció de futbol per poder dur a terme aquest gran somni i convertir-se definitivament en un dels entrenadors més llorejats del futbol actual després de la seva espectacular carrera amb el FC Barcelona.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris