Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Guillermo Navarro, la persona anònima que va crear la pàgina de Facebook de Mercadona

El 2007 va fundar la pàgina i, cinc anys després, la va vendre a la cadena de supermercats
Pàgina de Facebook de Mercadona | Facebook

 

La cadena de supermercats Mercadona presumeix de tenir clients fidelitzats i tota una legió d'autèntics «fans» dels seus productes que encara que passin els anys continuen sent fidels a la marca. Un fenomen que, pel que sembla, va començar a forjar-se, en part, ja fa anys a les xarxes socials gràcies un personatge anònim: Guillermo Navarro. I és que segons ha recollit 'Ideal.es', Navarro va ser el creador de la pàgina de Facebook de Mercadona, una proposta gairebé pionera, ja que la va crear cap al 2007, quan l'ara mundialment coneguda xarxa social acabava d'arribar a Espanya. Malgrat la novetat de l'assumpte, en poc temps milers de persones es van unir a aquesta legió de fans virtuals que, no obstant això, no va aconseguir vendre a Mercadona fins al 2012. Anteriorment, Navarro va haver de dedicar molt de temps a aquesta pàgina i segons ha relatat fins i tot va contractar a un equip de treball per gestionar-la i, encara que va intentar vendre-la a l'empresa en ocasions anteriors, va haver d'esperar cinc anys des de la seva creació perquè la cadena de supermercats l'adquirís. Actualment, la pàgina compta amb més de mig milió de seguidors i s'ha convertit en l'eina de referència de l'empresa de Juan Roig per anunciar les seves últimes novetats i productes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris