ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Un hacker crea un compte d’Instagram al fill de Cristiano i puja una foto amb Messi

En la imatge, el petit li dona la mà al «seu ídol» durant la gala dels premis The Best
Captura de la imatge compartida pel fals compte del fill de Cristiano Ronaldo | Instagram

 

Aquest dimecres, 5 de desembre, el fill de Cristiano Ronaldo ha sorprès a tots estrenant compte d'Instagram. Però el que més ha sorprès no ha estat que el nen hagi estrenat perfil a la xarxa social, sinó la fotografia que ha compartit i que s'ha tornat viral a Internet.

 

Es tracta d'una instantània del moment en què Cristiano Ronaldo Junior li va donar la mà a Messi a l'última gala dels premis The Best. «Gràcies ídol meu», escrivia al petit al costat de la imatge, el que ha generat molta polèmica per la rivalitat entre el seu pare i Messi per ser el millor jugador del món.

Obra d’un hacker

No obstant això, Gestifute, l'empresa de representació que gestiona les xarxes socials de Cristiano Ronaldo, ha sortit al pas per advertir que, tot i que el compte havia estat verificat, era fals i ràpidament ha estat eliminat. En menys de 24 hores, ja havia acumulat més de 50.000 seguidors.

 

Fan absolut de Messi

Tot i això, l’únic fals és el compte d’Instagram, ja que l’admiració del fill gran de Cristiano Ronaldo per Messi ha quedat demostrada en alguna ocasió. En els instants previs a la gala de la Pilota d’Or 2015, el jugador portuguès li va dir al seu fill que no tingués vergonya i anés a saludar al futbolista del Barça.

 

«Ell està veu un vídeo a Internet de tots i em parla de tu», li va explicar Cristiano a Messi. El petit es va quedar sorprès de veure un dels seus ídols i ràpidament va tornar amb el seu pare mort de vergonya i sense saber que dir-li a l’argentí.

Comentaris