Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

En marxa un dispositiu contra el narcotràfic a Girona

Helena Garcia Melero presentarà novament 'La Marató de TV3' el 17 de desembre

La periodista s'ha mostrat «sorpresa» per assumir una vegada més aquest repte, però ha assegurat que es posa a treballar des de ja
Imatge de 'La Marató de TV3' del 2016 |

 

La periodista Helena Garcia Melero tornarà a presentar 'La Marató de TV3', que aquest any se celebrarà el 17 de desembre i estarà dedicada a les malalties infeccioses. Garcia Melero ha mostrat a través de les xarxes socials de TV3 la seva «sorpresa» per assumir el repte de tornar a fer-se càrrec del programa, que durarà 15 hores seguides. La presentadora també ha explicat que comença a partir de ja a treballar «colze a colze» en 'La Marató' i amb metges i pacients i ha comentat que espera «comptar amb l'ajuda de companys de TV3, Catalunya Ràdio i teleespectadors». En l'edició passada, Garcia Melero va copresentar 'La Marató' amb Ramon Pellicer, dedicada als ictus i les malalties medul·lars traumàtiques.

Helena Garcia Melero va arribar a TV3 l’any 1992. Des d’aleshores ha presentat programes com 'Telenotícies migdia', 'Actualitat 92', 'Catalunya avui' o 'Hora Q'. Ha treballat a 'Els matins' del 2004 al 2007 amb Josep Cuní, i n’ha estat la presentadora durant cinc temporades. L’any 2005 va conduir 'La Marató de TV3', dedicada a les malalties del cor. Fins a l'estiu passat, va presentar el magazín de tardes 'Divendres'.