rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Horrorland, el primer parc temàtic de terror a Catalunya, s'instal·larà a Cercs, al Berguedà

Suposarà el primer parc temàtic de terror del sud d’Europa
Imatge promocional del parc | Pàgina web Horrorland

 

Comença el compte enrere per la inauguració del primer parc temàtic de terror del sud d’Europa. Es localitzarà a Cercs (Berguedà), al recinte de l’antiga central tèrmica. Està previst que s’estreni a la tardor i només obrirà durant els mesos d’octubre i novembre, que per altra banda és l’època on celebrem la castanyada i Halloween.

 

Un parc molt típic i popular als Estats Units d’Amèrica

El recinte comptarà amb passatges del terror, cases encantades i els populars room escapes, i preveu donar feina a més d’un centenar de persones. L’objectiu de l’empresa berguedana és impulsar la regió convertint les set naus del Centre d’Empreses de Cercs en un parc temàtic dedicat únicament a l’oci i al terror.

Aquest format compta amb una gran popularitat a països com els Estats Units, on són uns autèntics seguidors i fanàtics de les coses més terrorífiques que poden existir. Altres parcs temàtics del mateix estil són ‘Scare Kingdom Scream Park’ a Anglaterra, el ‘Dadipark’ belga i el Thrill Park de Praga.

 

 

Serà el primer parc temàtic íntegrament de terror

A la pàgina web ja es poden adquirir les primeres entrades. La general té un preu de 35 euros. El ‘fast pass’ s’eleva fins als 55 € i l’entrada VIP arriba als 85 €. A més, tant l’entrada general com el ‘fast pass’ no inclouen l’accés a l’escape room, a causa del fet que l’aforament màxim és molt limitat.

 

Així que si es vol participar en aquesta activitat, s’hauran d’abonar 10 euros extres o comptar amb una entrada VIP. El mateix passa amb l’anomenada ‘Extreme House’, les entrades de la qual no estaran disponibles pel web i que tenen un preu a part de 5 €. En aquest cas no s’inclou dins de cap entrada, de manera que si es vol gaudir de l’atracció, l’abonament extra és obligatori.

El parc temàtic obrirà de 18,30 fins a les 00,30 hores, i totes les atraccions amb les quals contarà s’aniran desvetllant a poc a poc a la pàgina web de l’empresa, on presenten la iniciativa com «un concepte d’oci i entreteniment mai vist al país». 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris