rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'Hospitalet de Llobregat estrena la primera sala de cinema 4DX de Catalunya

Un total de 21 efectes immersius faran que els espectadors se sentin part de la pel·lícula

 

El passat divendres 16 de novembre, els Cines Filmax Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat van inaugurar la primera sala de Catalunya amb tecnologia 4DX; una nova manera d'entendre el cinema, en la qual 21 efectes immersius de tota mena traslladaran els espectadors a l'interior de les pel·lícules.

 

D'aquesta manera, el moviment multidireccional de les butaques, vibracions, efectes d'ambient com boira, vent, pluja, neu o diferents olors, es mimetitzen amb l'acció, el so i l'ambient de les pel·lícules.

 

Convidat de luxe per estrenar la sala 4DX

La primera projecció que va viure la primera sala 4DX del Principat, va ser la de l'aclamada superproducció de 'Jurassic World, el regne caigut', del director català J. A. Bayona.

 

Precisament, Bayona, va ser el convidat de luxe en la presentació de la nova sala dels Cines Filmax de l'Hospitalet, i va poder viure de primera mà les sensacions i efectes d'aquesta nova tecnologia en la seva pròpia pel·lícula.

 

El director va valorar molt positivament l'experiència de viure la seva pel·lícula en les condicions físiques recreades per la sala, afirmant que «és una experiència cinematogràfica total. És la tecnologia més avançada d'aquest moment en tot el món». A més a més, Bayona va insistir en la necessitat «d'apostar fortament pel cine i les sales».

 

Els germans Bayona en l'estrena la primera sala de cinema 4DX de Catalunya | ACN

 

El retorn del món de Harry Potter en 4DX

Pel que fa al públic general, la primera pel·lícula de la que ja poden gaudir els espectadors d'arreu del país amb tecnologia 4DX és la nova entrega de la saga 'Bèsties Fantàstiques', que una vegada més compta amb l'escriptora de Harry Potter, J. K. Rowling, com a guionista, i actors de gran renom, com Johnny Deep, Eddie Redmayne o Jude Law.

 

El preu de les entrades per aquesta experiència total és de 14,95 euros, un cost que el conseller delegat de Cines Filmax Gran Via, Jaume Tarrazón, considera totalment 'competitiu', tenint en compte l'activitat 'immersiva' que s'ofereix; una aposta on l'espectador podrà gaudir d'una «experiència on associes un parc d'atraccions amb una peli d'estrena».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris