rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'humorista Antonio Castelo, acusat d'assetjar dones i menors per Internet

Han sortit a la llum una sèrie de missatges afirmant que el còmic hauria «forçat» les seves parelles
Antonio Castelo, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Notícia d'allò més inesperada per Antonio Castelo, un dels còmics emergents més populars del país. L'emissora 'Els 40 Principals' ha rebut una petició per part de Change.org d'acomiadar del programa ‘Yu: No te pierdas nada’ l'humorista valencià. El perquè de tot plegat rau en els presumptes assetjaments que el còmic alacantí hauria dut a terme contra dones i menors d'edat. 

 

La tuitaire ‘@fuckinghalley’ va denunciar els comportaments de l'humorista publicant tota mena de missatges que el mateix Castelo va enviar-li a  través d'Instagram.

 

Este es Antonio Castelo el gran cómico y el que apoya los movimientos feministas. pic.twitter.com/xdzK6sPZI8

— IRENE HALLEY (@fuckinghalley) 7 de maig de 2018

Demanen als 40 l'acomiadament d'Antonio Castelo

Hores després que sortís a la llum el succés, Lara Martínez Lora va utilitzar el portal 'Change.org' per acusar el còmic sobre les seves pràctiques i exigir que «el facin fora del programa de ràdio on col·labora i d'una cadena que assegura estar a favor dels drets de la dona».

 

La noia, així mateix, fa al·lusió directa a unes «converses reals» on s'aprecia que les afectades «expliquen que les ha forçat en tenir alguna cita amb elles».

 

Quelcom que, segons Martínez, és del tot «vergonyós» i per la qual cosa ha optat per fer de domini públic el cas. «No permetrem més aquestes situacions» ha explicat.

Acusen Antonio Castelo d'assetjar dones

Totes les accions de Castelo s'haurien produït a través de Twitter i Instagram. ‘@fuckinghalley’, així mateix, va voler compartir alguns dels missatges enviats pel còmic. «No sabia que fomentaves tant el retrat en boles», «enhorabona per les teves 'tetes', semblen bastant increïbles» o «Encara t'han d'ensenyar a cardar», són alguns dels comentaris propinats per l'humorista. 

 

Captura d'una conversa amb Antonio Castelo | Twitter

 

Captura d'una conversa amb Antonio Castelo | Twitter

 

Antonio Castelo, parlant amb la noia afectada  | Twitter

 

 

Finalment, també ha sortit a la llum una conversa de Castelo amb una menor, a la qual va dir: «Quin perill. Em vindrà a buscar la policia». Així mateix, el còmic acaba lamentant: «Quina pena que siguis il·legal».

 

Antonio Castelo, durant la conversa | Twitter

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris