rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Ikea treu uns dolços del mercat per estar contaminats per ratolins

El proveïdor de l'empresa va alertar al gegant suec sobre la presència dels animals a la fàbrica
Ikea treu del mercat uns dolços | Noticias Infurma

 

Ikea s'ha vist obligada a retirar uns dolços dels seus establiments com a conseqüència de l'avís del proveïdor, mitjançant el qual informava que els mateixos haurien pogut estar en contacte amb ratolins. El portaveu del gegant suec, Emil Eriksson, va ser l'encarregat de reconèixer la decisió, després que els advertissin sobre l'aparició dels animals a les instal·lacions de la fàbrica.

 

D'aquesta manera, països com Alemanya, Gran Bretanya o Noruega ja han retirat el producte del mercat, mentre es continua investigant a quins altres estats s'estava comercialitzant. La decisió, encara que no afecti el total els lots, es realitzarà per tots els productes distribuïts, per tal d'evitar casos de contaminació dels clients.

El mateix portaveu de la companyia va confirmar que s'ha començat a «retirar dels mercats» aquells paquets que «han començat a vendre's». «La prioritat de l'empresa és la seguretat alimentària», va reconèixer Eriksson, motiu pel qual l'empresa s'ha sentit amb l'obligació d'alertar al seu públic, per impedir que consumissin aquest producte en mal estat.

 

Tornaran els diners

Ikea no vol tenir problemes amb cap dels seus clients, motiu pel qual ha ofert a tots aquells que hagueren comprat el producte la possibilitat de tornar-lo, per així recuperar els diners. De la mateixa manera, han confirmat que, aquells que no tinguin el rebut, podran entregar producte i rebre l'import corresponent, ja que consideren que l'error per la comercialització és propi.

 

Imatge dels dolços que ha hagut de retirar Ikea | Ikea

A més, el gegant suec es troba en comunicació amb el proveïdor dels dolços, per tal d'esclarir els fets que han dut a terme aquest problema. Ikea revisarà els mecanismes de seguretat i higiene de la companyia, per tal de corroborar que compten amb els processos corresponents per evitar aquesta classe d'incidents en un futur.

 

Amb la seva reacció, Ikea ha demostrat una bona coordinació per fer front a la crisi. L'empresa ha millorat la seva imatge respecte al compromís amb el públic, ja que ha avantposat el benestar dels seus clients, per davant dels ingressos de la companyia. Aquesta classe de decisions són les que agraden als usuaris, que se senten protegits per la marca en la qual confien.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris