Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Iker Casillas i Sara Carbonero lamenten la pèrdua d'un ésser estimat

La parella ha lamentat l'adéu d'una tal María, la identitat de la qual no ha transcendit
L'adéu que Sara Carbonero ha dedicat a la seva amiga | Instagram

 

Males notícies per a Iker Casillas i Sara Carbonero. La parella, segons explica OkDiario, hauria perdut un ésser estimat a les últimes hores, una tal María, la identitat de la qual encara es desconeix a dia d’avui.  

 

A jutjar per les seves reaccions a Instagram, on li han dedicat una història, sembla que es tracta d’algú proper a ells, algú a qui estimaven i a qui, evidentment, trobaran a faltar. La periodista Sara Carbonero, per exemple, publicava una fotografia a la qual s’hi podia observar, a través de la finestreta d’avió, la imatge d’un cel col·lapsat pels núvols i sota de la qual s'hi podia llegir: «Avui, el cel està més bonic que mai… et trobarem molt a faltar, María…».

 

Una pèrdua desconeguda però important

D’altra banda, l’exporter del Reial Madrid i actual porter del Porto F.C, Iker Casillas, era un pèl més sec amb el seu adéu i escrivia: «Fins a sempre María. D.E.P». Tot plegat, ho feia acompanyant el text d’una imatge on s’hi podien apreciar una costa rocosa.

 

I és que la pèrdua arriba en el pitjor moment possible. Aquesta sembla haver trastocat, encara més, la vida d’una parella que travessa un moment força inestable.

 

Sembla que Casillas i Carbonero podrien optar per buscar una altra destinació de cara als pròxims anys. La continuïtat del porter de Móstoles al club portuguès no és l’esperada i els cants de sirena de la Premier League britànica podrien acabar decantant l’adéu del porter a la Primeira Liga de Portugal.

 

Imagen de la història d'Instagram d'Iker Casillas | Instagram
 
 

 

Tot i haver mantingut converses amb diversos clubs anglesos —així ho asseguren diversos mitjans del Regne Unit—, Casillas encara no hauria arribat a cap acord per aterrar al futbol britànic.