rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Iker Casillas i Sara Carbonero lamenten la pèrdua d'un ésser estimat

La parella ha lamentat l'adéu d'una tal María, la identitat de la qual no ha transcendit
L'adéu que Sara Carbonero ha dedicat a la seva amiga | Instagram

 

Males notícies per a Iker Casillas i Sara Carbonero. La parella, segons explica OkDiario, hauria perdut un ésser estimat a les últimes hores, una tal María, la identitat de la qual encara es desconeix a dia d’avui.  

 

A jutjar per les seves reaccions a Instagram, on li han dedicat una història, sembla que es tracta d’algú proper a ells, algú a qui estimaven i a qui, evidentment, trobaran a faltar. La periodista Sara Carbonero, per exemple, publicava una fotografia a la qual s’hi podia observar, a través de la finestreta d’avió, la imatge d’un cel col·lapsat pels núvols i sota de la qual s'hi podia llegir: «Avui, el cel està més bonic que mai… et trobarem molt a faltar, María…».

 

Una pèrdua desconeguda però important

D’altra banda, l’exporter del Reial Madrid i actual porter del Porto F.C, Iker Casillas, era un pèl més sec amb el seu adéu i escrivia: «Fins a sempre María. D.E.P». Tot plegat, ho feia acompanyant el text d’una imatge on s’hi podien apreciar una costa rocosa.

 

I és que la pèrdua arriba en el pitjor moment possible. Aquesta sembla haver trastocat, encara més, la vida d’una parella que travessa un moment força inestable.

 

Sembla que Casillas i Carbonero podrien optar per buscar una altra destinació de cara als pròxims anys. La continuïtat del porter de Móstoles al club portuguès no és l’esperada i els cants de sirena de la Premier League britànica podrien acabar decantant l’adéu del porter a la Primeira Liga de Portugal.

 

Imagen de la història d'Instagram d'Iker Casillas | Instagram
 
 

 

Tot i haver mantingut converses amb diversos clubs anglesos —així ho asseguren diversos mitjans del Regne Unit—, Casillas encara no hauria arribat a cap acord per aterrar al futbol britànic.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris