Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Imanol Arias assegura que viu una situació econòmica complicada després d'aparèixer als Papers de Panamà

L'actor s'ha compromès a retornar «fins a l'últim cèntim»
 
Imanol Arias ha venut el seu patrimoni per «començar des de zero». | TVE

 

«Sóc una persona que mai ha evitat les seves responsabilitats. Ho he venut tot per començar de zero», ha declarat l'actor Imanol Arias al diari argentí 'La Nación'. Però els Papers de Panamà, els extensos documents que evidencien que diversos personatges famosos van evadir o evadeixen impostos, diuen el contrari. Sigui o no cert el que apareix en els documents, no ha estat un any gens fàcil per a l'artista. En primer lloc, la seva relació amb Irene Meritxell ha arribat a la seva fi després de constants anades i vingudes durant els últims mesos, segons publica 'Informalia'. Per si no fos poc, l'actor es va veure involucrat en aquest complex entramat judicial en el qual també han estat assenyalats espanyols com Miguel Blesa, Pilar de Borbó, Carmen Lomana, Pedro Almodóvar o Oleguer Pujol.

Arias se centra en la seva vida professional i ara presenta la seva última pel·lícula: una producció argentina anomenada 'Retiro voluntario'. L'actor confessa que no ho està passant gens bé «Ho vaig vendre tot, però no sempre et compren bé, hi ha abús. No tinc habitatge propi i he hagut d'acomiadar els quatre empleats que treballaven amb mi. Això em va permetre complir amb una obligació». Malgrat que va afirmar no ser «conscient del succeït», assenyala que s'ha «compromès a retribuir» i «retornar fins a l'últim cèntim». Finalment, assegura que el seu problema «no és d'ocultació, sinó d'un error en el sistema de pagament no consentit. Mai vaig ocultar els meus guanys ni el meu patrimoni».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris