Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La imatge d'Edurne, amb molt poca roba, que ha encès les xarxes

Ha volgut donar la benvinguda al novembre amb una foto molt sensual

 

Molt poques són capaces d'aconseguir més de 40.000 «m'agrada» en només 21 hores, i una d'aquestes poques és Edurne, la que va ser representant d'Espanya a Eurovisió. D'aquesta manera, la cantant dóna la benvinguda al novembre amb una espectacular foto al llit, vestida únicament amb una samarreta i roba interior, que ha fet que els seus seguidors —i els seus no seguidors— perdin el cap. La tornada d''Operación Triunfo' —una tornada que recull més crítiques que elogis— està fent que Edurne torni a viure records i moments que la van fer madurar a l'acadèmia. «Els meus bons records es barregen amb els nervis que vivia enfrontant-me al jurat», confessa en una altra de les seves publicacions. La dona de David de Gea està radiant, i fa poc va acaparar totes les mirades a la festa del 25 aniversari de la revista Woman, on va lluir un provocatiu escot, arriscat però encertat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris