rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La infanta Cristina reclama més de 700.000 euros a l'Audiència de Palma

La germana del rei Felip va presentar un escrit demanant la tornada dels diners
Imatge d'arxiu de la infanta Cristina | Cedida

 

Novetats en el cas Nóos. Fa unes hores ha transcendit que la infanta Cristina ha demanat a l'Audiència de Palma que li retorni més de 771.000 euros . Aquests corresponen als diners avançats de la fiança conjunta de la germana del rei i Iñaki Urdangarín, i la multa finalment imposada després de la sentència del Cas Nóos. Així doncs, segons han explicat diversos mitjans espanyols, la germana de Felip va presentar un escrit el passat mes de juliol sol·licitant la tornada de l'import. Quan va començar tot, asseguren que va ingressar l'any 2014 una fiança de 587.413 euros pel que fa a responsabilitat civil. A més, després d'aquest primer ingrés, el juny de 2015, la infanta i el seu marit van haver de dipositar de forma conjunta una fiança de 2.369.272 euros. Amb tot, després de tots els ingressos i les devolucions de la infanta i el seu marit Iñaki queden en total 1.036.938 euros a l'Audiència. Si se li resten 265.088 euros de multa que se li va imposar a la germana del rei, el resultat són els 771.850 euros, diners que ara reclama la defensa de la Infanta.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris