rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Acusen els Mossos de passivitat davant els manifestants que van tallar l'AVE a Sants durant la vaga general

Els agents es va limitar a separar els dos bàndols que es van crear
 

 

Durant la Vaga General del 8 de novembre, un grup de joves van prendre el control de l'estació de Sants, instal·lant-se a les vies de l'AVE, impedint el correcte funcionament del trànsit ferroviari. Aquesta situació, gravada per Antena 3, van provocar l'enuig dels usuaris de la línia.

 

Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra van crear un cordó de seguretat per evitar que els manifestants i els clients enfadats poguessin coincidir, provocant la sorpresa per part d'aquests últims, que no podien creure que els agents no prenguessin mesures contra els concentrats.

 

Imatge dels Mossos a l'estació de Sants, ahir. | CatalunyaDiari.cat

 

Entre crits i molèsties, aquells que no podien fer ús de la línia de tren recriminaven a la policia catalana que no poguessin retirar a «50 putos nens», incrèduls que vuit agents no realitzessin cap actuació. Fins i tot, els hi van arribar a sol·licitar la possibilitat de treure'ls «ells mateixos», demanant permís per anar a «fer-los fora».
 

Actuació passiva

Els Mossos, per la seva part, van romandre quiets, separant els dos bàndols, explicant que les seves ordres eren «evitar agressions entre persones». A més, explicava un dels usuaris, els agents tampoc oferien alternatives per la via telefònica, doncs assegurava que havia trucat a la policia i que des de la centraleta li havien reconegut que «no podem fer res». «Donar-li hòsties a 20 persones és absurd», concloïa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris