La increïble confusió de Toñi Moreno a 'Viva la vida' amb Vanesa Martín

La presentadora va confondre el nou tema de l'artista durant la seva entrevista, que justament era per presentar la cançó

 

La cantant Vanesa Martín ha assistit aquest dissabte al programa 'Viva la vida', per presentar la seva pròxima gira i el seu nou tema musical. No obstant això, la seva entrevista s'ha vist tacada pel gran error de Toñi Moreno, que va confondre el nom de la seva nova cançó.

 

«Avui ve a cantar-nos un tema que a mi em posa la pell de gallina: 'Habito en tu'», anunciava la presentadora, que ràpidament va corregir l'error: «Hàbit, perdó!», exclamava. I és que, en realitat, la cançó de l'artista malaguenya es diu 'Hábito de ti'.

 

«M'han dit de tot, és igual, no passa res», va respondre Vanesa Martín, intentant treure-li importància a l'assumpte. «És una manera d'habitar en l'altre», va explicar fent broma davant del compromís de Toñi Moreno.

 

Com no podia ser d'una altra manera, el moment no ha passat inadvertit entre els espectadors, que han deixat constància del que ha passat a través de les xarxes socials. «Si no fos per Toñi Moreno, les tardes dels dissabtes no us donarien aquests moments», feien broma.

 

 

Les relliscades de Toñi Moreno

No és la primera vegada que la presentadora es confon durant el seu programa, protagonitzant sonats moments a causa dels seus petits errors. Fa unes setmanes, Toñi va demanar disculpes després d'una entrevista a Pasión Vega.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Moreno també li va preguntar a la intèrpret com se sentia quan compartia escenari amb altres grans artistes: «Et poses nerviosa quan comparteixes escenari amb els grans? Amb Serrat o ara amb Mercedes Sosa?».

 

La reacció de Pasión Vega ho va dir tot, ja que Mercedes Sosa va morir el 2009 amb 74 anys. No obstant això, la cantant va obviar l'errada i després de dubtar uns segons, va respondre com si res, salvant l'entrevista.

 

A causa de les crítiques rebudes, la presentadora de 'Viva la vida' es va disculpar i va reconèixer el seu error a través de les xarxes: «És cert, i Pasión Vega no sabia com respondre sense deixar-me malament. Em vaig equivocar», escrivia al seu perfil de Twitter.