rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Indignació pel sopar de Nadal de 'La Manada' i Igor 'El Ruso', mentre els policies menjaven espaguetis a Catalunya

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha obert una investigació

 

El sindicat Unificat de Policia ha denunciat el menú d'espaguetis amb musclo, les quatre croquetes, el peix arrebossat, els tres panets i l'ampolla d'aigua que han rebut per celebrar la nit de Nadal mentre continuaven desplegats a Catalunya.

  

  

o s'ha tractat bé als policies, que segueixen allunyats de les seves famílies i que als presos de les presons se'ls tracta millor.

  

  

Els membres de 'La Manada' van menjar «espàrrecs amb maionesa, llagostins cuits, pollastre picant rostit, quallada i torró», Igor 'El Ruso' va poder menjar «sopa marinera, galta al forn, fruita i una copa de xocolata,
segons ha explicat 'La Razón'.

  

  

Inquietud per l'alimentació, els serveis i les instal·lacions

Recentment, en una carta que van fer arribar centenars de guàrdies civils, van voler fer saber la mala experiència que estan vivint. La seva dieta es basava a menjar pasta, de dia i de nit, gairebé diàriament, perquè «quan demanaves carn, et deien els mateixos que la serveixen que demanis una altra cosa, que la carn no hi havia qui la mengi», mentre que plats com l'amanida «amb sort la veien una vegada a la setmana».
 

Però el menjar no és l'únic problema, ja que les instal·lacions i serveis no són els adequats per viure durant un llarg període de temps. Les cabines, asseguren, no tenen ventilació i solament poden ventilar-la obrint la porta cap al passadís. A més, van lamentar que havien de rentar-se la roba ells mateixos en els lavabos i eixugar-la penjant-la pels passadissos.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris