La infanta Cristina visita Barcelona dies abans de Nadal

Ha de continuar amb els tràmits laborals de La Caixa, on treballa des de fa molts anys
La infanta Cristina ha tornat a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

El 21-D ha comptat amb una altra notícia inesperada. I és que la infanta Cristina, a pocs dies de la celebració del Nadal, ha tornat a Barcelona. De fet, el passat dimecres, 20 de desembre, se la va veure a l'aeroport del Prat on, després d'aterrar, va accedir a l'interior d'un vehicle.

 

Així mateix, la controvertida membre de la casa reial a encara no ha resolt la causa pel seu cas com a directora de l'Àrea Internacional de l'Obra Social 'La Caixa' i per això s'hauria personat a la ciutat comtal. Fa uns anys, però, Cristina va perdre el 'palauet' que tenia a la zona de Pedralbes, i ara tot sembla indicar que s'instal·la en un hotel de la capital catalana.  

Visita fugaç

La infanta Cristina i el seu marit, Iñaki Urdangarín, viuen actualment a Ginebra. Per això, és possible que l'estada de la germana del rei a Espanya sigui breu.

 

Tot i això, tot sembla indicar que la mateixa Cristina es traslladarà a la residència de la seva germana Elena, qui dimecres passat va celebrar el seu aniversari.  

No acudiran a la festa de Felip i Letícia

La infanta, però, segur que no visitarà al seu germà Felip. La reina Letícia no vol saber-ne res de Cristina, ja que segons apunten diversos mitjans, no vol estar relacionada amb l'escàndol que envolta als seus cunyats. 

 

Els reis, de fet, haurien organitzat una festa de Nadal. Tot i això aquests haurien optat per tirar pel dret i 'passar' de convidar a Cristina i Urdangarín, repudiats pels seus casos de corrupció. Per això, la família reial al complet s'ajuntarà durant la celebració, a excepció dels exducs de Palma, qui passaran el Nadal al costat de la família d'Urdangarín.