rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La infanta Helena, molt enfadada amb els fotògrafs durant un concurs d'hípica

La filla dels reis emèrits va escridassar: «Ja n'hi ha prou, no?»
Imatge de la infanta Helena durant la jornada d'hípica de la 36° edició del Concurs de Salts Internacionals de Casas Novas. | CatalunyaDiari.cat

L'escàndol dels missatges que han sortit a la lluny sobre conversacions de Corinna sobre el rei emèrit Joan Carles I estan afectant a tota la Família Reial espanyola, que està vivint un dels pitjors moments després d'haver-se intentat superar la polèmica entre les reines Letícia i Sofia durant la missa de Pasqua. A més, l'ingrés a presó d'Iñaki Urdangarin no ha facilitat les coses, sinó tot el contrari.

 

Els Borbons estan travessant una mala època i això es fa visible amb les diferents reaccions dels seus membres, com ha estat el cas de la infanta Helena. Recentment ha participat en una jornada hípica i s'ha mostrat molt enfadada pels mitjans de comunicació. Sembla que a la germana gran del rei Felip VI, l'últim escàndol del seu pare l'ha afectat considerablement.

La infanta Helena perd els nervis davant la premsa

La infanta Helena ha participat en la 36° edició del Concurs de Salts Internacionals de Casas Novas, un esdeveniment hípic que la monarca no s'ha volgut perdre. Però sembla que no l'ha gaudit com ella hagués volgut a causa dels mitjans de comunicació i fotògrafs que s'han donat cita durant la jornada.

 

La seva presència ha molestat a la filla dels reis emèrits i segons ha apuntat el mitjà digital 'Look', inclús ha arribat a enfrontar-se amb alguns d'ells. De fet, la infanta estava visiblement enfadada, tant que no va dubtar en escridassar: «Ja n'hi ha prou, no?». Amb aquesta reacció, Helena confirma el malestar i nerviosa situació que està vivint tant ella com la resta de família reial.

Nerviosisme a Zarzuela per l'escàndol de Corinna

Però la infanta Helena no ha estat l'única a la qual se l'ha pogut veure en un estat visible de nerviosisme. La pròpia reina emèrita Sofia també ha fet despertar rumors. Es parla que aquestes vacances, la mare de Felip VI encara no s'ha traslladat fins al Palau de Marivent, a Mallorca, on cada any passa l'estiu. El motiu seria que no vol generar més polèmica ni ser el focus mediàtic.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris