Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un infermer crea una llista de les deu coses que no s'han de fer mai quan vegis una ambulància

El professional assegura estar fart de les reaccions d'alguns conductors
L'infermer ha creat pautes sobre com actuar quan veus una ambulància. | CatalunyaDiari

 

L’infermer Hika Thoreau ha decidit fer públic al seu compte de Twitter un manual amb 10 consells per als conductors sobre com actuar en cas de topar-se amb una ambulància. El professional comença assegurant: «Algun dia als de la nino-nino ens donarà un infart dels embolics que ens feu a la carretera». A més, Thoreau explica que està «fart» de desesperar-se per poder avançar als altres vehicles i per això ha creat cartells amb «alguns conceptes bàsics».

Entre aquests, l'infermer aprofita per conscienciar a la gent sobre la importància de deixar passar les ambulàncies i explica: «Cada minut que em fas perdre, és un 10% menys de supervivència. Algun dia, d'aquest minut pot dependre la teva vida».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris