rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

2 carrils tallats i cues de 8 quilòmetres a l'AP-7 per un accident

Ingressen de nou el petit Adrián Martín

Recau només uns dies després de rebre l'alta mèdica
Adrián Martín, en una imatge d'arxiu| Facebook

 

Adrián Martín, el menut que ens va robar el cor a tots després del seu pas per 'Pequeños gigantes' de Telecinco, ha estat ingressat altra vegada a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga. El nen, qui va arribar a estar nominat als Grammy Llatí, ha estat intervingut en fins a tres ocasions durant la setmana passada a causa de la hidrocefàlia que pateix.

 

Tot i que el menut va rebre l'alta hospitalària el passat dijous, 8 de febrer —després de passar dues setmanes i mitja ingressat al centre esmentat—, ara s'ha vist obligat a tornar-hi.

 

El motiu de les operacions? Substituir les dues vàlvules cranials que el nen per un dispositiu més modern. Així, de fet, es pot drenar el líquid que s'acumula al cervell.

Tots pendents del menut

El pare del nen, consternat, explicava que el petit Adrián va començar a trobar-se malament després que els metges treiessin els punts del cap del menor.

 

Per això, el noi ha hagut de ser ingressat altra vegada per precaució i els equips mèdics malaguenys investiguen la pressió exacta per al correcte desenvolupament de la vàlvula del petit Adrián.

 

Així mateix, el petit citat és un absolut apassionat de la música. Tot i la seva malaltia, de fet, aquest segueix aferrat a la música, ja que han estat milers els fans que s'han referit al noi a les xarxes per animar-lo de cara al futur.

 

 

Molta preocupació per la seva salut

Dies enrere el panorama era totalment diferent. Fa uns dies, de fet, els pares del petit van explicar: «Ens alegra comunicar-vos que a partir d'avui l'Adrián seguirà la recuperació a casa. No tenim paraules per agrair-vos les infinites mostres d'afecte i suport que hem rebut durant aquests dies, us donem les gràcies de cor».

 

El nou ingrés a l'hospital del menut, però, provoca un gir de 180 graus a la salut del nen i li proposa una nova batalla. Les mostres d'efecte, així mateix, arriben des de tot l'estat. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris