Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Irene Urdangarin, la filla de la infanta Cristina que ja comença a destacar

En ser l'única filla del matrimoni, «se sent com una reina, la joia de la corona»
Una de les sortides de la família reial en les seves vacances d'estiu a Marivent  | 'Hola'

 

El passat 29 de setembre, el segon net dels reis emèrits , Joan Carles i Sofia, Juan Urdangarin, va complir la seva majoria d'edat, acompanyat pels seus pares i germans, i també de la seva àvia materna i la seva tieta la infanta Elena, i els cosins Froilà i Victòria Frederica. Tot ells van viatjar fins a Ginebra per celebrar el 18è aniversari del fill major de la infanta Cristina. Un dels membres de la família reial que va destacar, a més de Victòria Frederica, va ser l'única filla de la infanta Cristina, Irene Urdangarin. Als seus 12 anys, Irene destaca pels seus grans ulls blaus, carnosos llavis i la seva altura, a més d'una gran naturalitat. «A ella no l'ha afectat tant com als seus germans majors l'ona expansiva de l'escàndol Nóos», ha explicat un afí de la família al portal ‘LOC’. I és que «en el primer exili de Washington, en 2009, tenia solament 4 anys, per la qual cosa no era conscient, i després va viure gairebé sempre a l'estranger». A més, en ser l'única filla del matrimoni Borbó-Urdangarin, «lluny de veure's com una princesa destronada, se sent com una reina, la joia de la corona».

Irene Urdangarin al costat de la seva mare, la infanta Cristina, a Ginebra | Cedida

 

Ella és la desena en la línia de successió al tron, i encara que la vida s'ha allunyat del nucli principal de la família reial, té una profunda adoració per la seva àvia, la reina Sofia, que sol viatjar a Ginebra per visitar a la família. A més, Irene també se sent molt unida als seus cosins Froilà i Victòria Frederica. La filla de la infanta Elena, als seus 17 anys, s'ha mantingut sempre molt afectuosa amb la seva cosina. No obstant això, Irene no manté la mateixa relació amb les seves altres cosines, les filles dels reis Felip i Letícia, Elionor i Sofia. L'evident separació entre Felip i la seva germana Cristina arran del cas Nóos va afectar la relació de les petites, que pràcticament tenen la mateixa edat. No obstant això, els reis volen que mantinguin el millor contacte possible, per la qual cosa aprofiten les oportunitats, com en les seves vacances d'estiu a Marivent, per passar tot el temps possible tots reunits.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris